ERVAREN - LEREN - ONTMOETEN

Het element:

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Dit vraagt om een nieuwe kijk op menselijke groei en ontwikkeling. We hebben nieuwe ideeën nodig over talent, intelligentie en creativiteit. Kortom, we hebben het Element nodig. Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf. ("Ken Robinson")

 


Ontstaan Base-training:
Base-training is ontstaan uit Back to basic (www.btobasic.nl) en biedt leer- & ervaringsprogramma’s aan waarbinnen op een uitdagende en sportieve manier gewerkt wordt aan ontdekken en uitbouwen van de kwaliteiten en talenten van uw medewerkers en uw organisatie. Base-training werkt op basis van de methodieken van het ervarend leren, geweldloos communiceren en systemisch werken.
 
"Volg je hart en ga je compassie achterna. Ontdek of her-ontdek je talenten en ervaar hoe je hier maximaal en effectief gebruik van kunt maken."
 
                        Dat is de kern van Base-training.

 

Base-traing:

Base-training verzorgt middels effectief bewezen methodieken, diverse training en coaching-programma's voor bedrijven, instellingen en individuen. Actieve programma’s waarin je leert door te ervaren. Op een sportieve no-nonsense manier zetten we in op de talenten van directie-leden, managers, teams en/of individuele medewerkers, van uwzelf, uw onderneming of instelling. M.b.v. coaching on the job wordt hetgeen ontdekt en geleerd is, geborgd in de persoon en/of uw organisatie. Base-traning streeft naar maatwerk. Progamma's zijn op maat samengesteld op wat er nodig is voor uzelf, uw team of organisatie.

 

 

Uw doelen, onze uitdaging:

* Passievol leiderschap * Omzetverhoging * Kostenbesparing

* Duurzaam ondernemen * Plezier in je werk * Teambuilding

* Terugdringen personeelsverloop en ziekteverzuim * Stress-management

* Agressie-regulatie * Creatieve oplossingen-"out of the box"

* Het familie-bedrijf; succesvol opvolgen