Base-training beschikt over een brede range aan trainingslocaties. Voor ieder proces, doel of wens bestaat de mogelijkheid te kiezen uit de best bruikbare locatie

 

Hieronder vindt u onze locaties binnen Nederland en elders in Europa.

 

Zuid-Frankrijk, St pons de Thomieres, Parc Naturel du Haut Languedoc. Onze basislocatie ligt midden het Parc Naturel du Haut Languedoc bij het plaatsje St. Pons de Thomieres. Deze locatie leent zicht uitsekend voor meerdaagse bijeenkomsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noord-Frankrijk Franse Ardennen Een ideale omgeving met kletterende beekjes, heuvels, uitgestrekte bossen en natuurlijke rotsmassieven. Deze locatie in de Franse Ardennen is zeer geschikt voor kortere bijeenkomsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilburg Drunense duinen. Het Nationaal Park ontleent haar bekendheid aan het levende stuifzandencomplex in het centrale gedeelte van het gebied en behoort tot het meest uitgestrekte van Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie Lauwersmeer Deze locatie ligt in het Nationaal Park Lauwersmeer en beschikt over diverse groepsaccommodaties, een kampeerterrein, diverse zalen en een restaurant. Een locatie die veel mogelijkheden biedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duitsland Harz Deze locatie ligt in het grootste middengebergte van Duitsland, een natuurgebied waar voornamelijk sneeuwprogramma´s worden georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noorwegen, Byglandsfjorden, Evje Op deze locatie ben je volledig gericht op jezelf en de natuur. Hierbij heb je volledig rust en kun je genieten van comfort die jezelf creëert. Deze locatie leent zich perfect voor grensverleggende landgdurige winter en zomer programma’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zweden, Edeback. Ongeveer 100 km ten noorden van Karlstad beschikt Base-traning over een locatie waar in alle rust maar ook actief gewerkt kan worden aan gestelde doelen. Deze locatie brengt een mooie combi van rust, ruimte, actie en avontuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L o c a t i e s